01 Srpanj 2023

EU kviz

Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA prigodnim programom pridružila se kampanji „Otvorena vrata EU projekata“.

Povodom desete godišnjice ulaska Hrvatske u Europsku uniju, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije kao središnje tijelo državne uprave za provedbu EU fondova organiziralo je kampanju. Cilj održavanja „Otvorenih vrata EU projekata“ je najširoj javnosti predstaviti projekte koji su dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i mnoga druga.

Cjelokupni program „Otvorena vrata EU projekata“ objavljen je na posebnoj internetskoj stranici u okviru središnjeg portala www.strukturnifondovi.hr. Aktivnosti u sklopu navedenog događanja provodit će se u razdoblju 30. lipnja i 1. srpnja 2023. godine.

U sklopu centra EUROPE DIRECT Zadar organiziran je online nagradni kviz za javnost na temu Europske unije. 10 najbržih i najboljih sudionika očekuju nagrada (EU publikacije i promotivni materijali).

Svi zainteresirani mogu pokazati znanje o EU u online kvizu na poveznici.